3D produktion

 

FrameCore har sedan 2004 gjort 3D animationer och visualiseringar till företag inom flera segment av marknadsförings, -och mediabranschen. Med lång erfarenhet och gott rykte i branschen kommunicerar vi enkelt med våra kunder och tar hand om ert behov kring 3D, från idé till färdigrenderad animation eller illustration.

 

Demoreel from 2015

 
 

Vi har gjort mängder med små och stora jobb åt företag av alla storlekar. Vi är vana vid en nära dialog med er kunder, vilket gör att vi snabbt når det resultat som ni önskar uppnå.

 
 
 
 

Med 3D animation kan man förklara komplicerade förlopp eller funktioner enkelt för tittaren istället för att bifoga en mängd bilder eller ritningar.

 
 
 
 

Vi kan läsa de flesta tekniska ritningar och bygga modeller åt er för visualisering utifrån dessa. Kombinera detta med möjligheten att skapa fullständigt realistiska bilder för presentation till exempelvis styrelsen eller finansiärer. Vi kan visa produkten innan den finns!

 
 
 
 

Vid behov ritar och skissar vi storyboards till er produkt, skapar lösningar för effektiviseringar i flödet och mycket annat som bör förväntas av proffs inom 3D och animation. Vid vidare funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss för mer information.

 
 

 
 

Kontakta oss för en dialog om vad ni behöver hjälp att ta fram i 3D. Ring oss på 0733-587123 eller kontakta oss via formuläret nedan.